MWellness
Geluksengeltjes.

Welkom.

Massage.

Verwenarrangement.

Cadeaubon.

Contact.

Producten.

Beauty.

Massage

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning, iedereen heeft dat op zijn tijd nodig.

Alle massage’s beginnen met een heerlijk voetenbad en een kopje thee.

 

Rug, schouders en nek massage: 40min.

Pijn rond de schouderbladen en vastzittende nek- en schouderspieren komt vaak voor en is meestal het gevolg van spanning en/of een verkeerde werkhouding of het te lang achter de computer zitten. Deze klachten zijn vaak ook een uiting van de drukte van alledag (gezin, werk, relatie, sociale contacten, enz.); het zijn tekenen van overbelasting.

Deze massage concentreert zich daarom vooral op het bovenste deel van de rug, de schouders en de nek. Door middel van strijkingen en intensieve knedingen worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd. Deze massage heeft ook een ontspannend karakter. Terwijl je gemasseerd wordt met heerlijk geurende olie, verdwijnt de spanning uit uw schouders en kun je even heerlijk ontspannen.

 

€39,50

 

Ontspanningsmassage: 60min.

Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je geest en lichaam ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress. Ontspanningsmassage is een gladde, zachte stijl van masseren ter verbetering van de bloedcirculatie, het verminderen van spierpijn en het bevorderen van de algehele ontspanning.  

 

€55,-

 

Hotstone massage: 60min.

Een hotstone massage is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De massage bestaat vooral uit lange, rustige, cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en de 'druk' van de stenen kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. Na een legging van warme stenen op het lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.  Een hot Stone massage verlicht spanningen, zorgt voor een betere doorbloeding, geeft nadien veel energie en brengt het lichaam in balans.

 

€57,50

 

Bamboe massage: 60min.

Laat je verassen met een degelijke bamboe massage. Bamboe massage is een massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van warme bamboe stokken. De bamboe stokken werken als verlengstuk van de handen, voorarmen en ellebogen. Hierdoor is het mogelijk om een zeer diepgaande massage te geven. Door de uitgevoerde druk kan er veel dieper ingewerkt worden op weefsels en spieren. De spieren worden losgemaakt, het lymfevocht afgevoerd, de spieraanhechtingen soepel gemaakt. Deze massage werkt tegen vermoeidheid en stress en geeft energie en kracht.

 

€57,50

 

Honing massage: 60min.

Honingmassage is een vorm van bindweefselmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurzuivere honing. De honingmassage is een zeer activerende en ontgiftende massage. De bloedcirculatie van het onderhuidse weefsel wordt door een pompwerking van de handen sterk geactiveerd, waarbij toxines en stofwisselingsslakken los worden gemaakt en af worden gevoerd. Honingmassage werkt ook als een natuurlijke scrub en verzorgt, verzacht en verstevigt de huid. De huid voelt na de massage dan ook heerlijk zacht en glad aan

Het heeft een effectieve methode voor huidverbetering, ontgifting (ook bij bijvoorbeeld cellulitis) en het verlichten van spier- en gewrichtspijn. Deze massage is bijzonder geschikt voor mensen die van een wat stevige massage houden.

 

€ 57,50

 

 

Scrub massage: 70min.

De huid wordt eerst voor verwarmt met warme compressen, daarna wordt door middel van masserende bewegingen met een zacht geurende bodyscrub de dode huidcellen van uw huid verwijderd. Door regelmatig voor een bodyscrub behandeling te kiezen, wordt u mooier egaal bruin en wordt tevens het ingroeien van haartjes voorkomen. Na de scrub krijgt u nog een ontspannende lichaamsmassage met heerlijk geurende olie. Doordat de dode huidcellen zijn verwijderd, wordt deze  olie optimaal opgenomen in de huid met als gevolg een gehydrateerd en zijdezacht resultaat.

 

€62,50

 

 

Massage voor 2

 

Duo-massage maar dan anders! Het is ook mogelijk om na elkaar gemasseerd te worden. Terwijl de één wordt gemasseerd krijgt de ander alvast een heerlijk voetenbad met kopje thee, na de massage gaat u wisselen. Even samen genieten met uw partner, vriend/vriendin, moeder, dochter. Wat dacht u daarvan!?

 

U heeft een keuze uit 3 massages:

 

~ Rug,schouder en nek

~ Ontspanning

~ Hotstone

 

2x 30min. €55,00